SDU omarbetar filmklipp

Untitled

I ett filmklipp på Youtube med ett tal av SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand skymtar den moderata regionpolitikern Mimmi von Troil till i två sekunder, till synes nickande instämmande när Kasselstrand talar om att ”…det finns något viktigare än det ensidiga fokuset på plånboksfrågor.” Detta har föranlett den moderata politikern att polisanmäla SDU då denna känner sig kränkt över att sammankopplas med påståendet.

- Jag håller inte med om en bokstav av vad Kasselstrand säger, och det är ohederligt och smutsigt av dem att försöka att på detta sätt försöka att koppla ihop mig med dem, uttalar sig den moderata politikern.

SDU:s medieavdelning har inte haft kännedom om att ovannämnda kvinna är politiker för Moderaterna, men kommer efter att det blivit känt snarast att omarbeta filmen i enlighet med politikerns önskemål. SDU hoppas att Polisens resurser fortsättningsvis används för att bekämpa riktiga brott istället för att användas till att skapa politiska poänger. I de fall missförstånd inträffar är det tillbörligt att man tar direkt kontakt med förbundet.

För mer information

William Hahne, pressekreterare SDU
0708-183323

Postat av: William Hahne