SDU Uppland bildat!

Söndagen den 15 januari bildades en interimstyrelse för Sverigedemokratisk Ungdoms nyaste distrikt – SDU Uppland. Detta efter att medlemmarna sagt ja till att lägga ned lokalavdelningen SDU Uppsala efter fem år och bilda ett eget distrikt istället.

Ett tjugotal medlemmar kom till bildandemötet i centrala Uppsala, där förbundsordförande Gustav Kasselstrand och vice förbundsordförande William Hahne från förbundsstyrelsen var på plats för att se till allting gick stadgemässigt till.

Distriktsstyrelsen består av ordförande Simon Alm, vice ordförande Sofie samt ledamöterna Erik Björkman, Robert Svensk och Caroline Lundberg, alla från Uppsala.

SDU Uppland kommer nu att fortsätta arbetet med att sprida förbundets politik och budskap samt stärka och förbättra organisationen för att vara redo att bistå moderpartiet under det intensiva valåret 2014!

Simon Alm
Distriktsordförande SDU Uppland

Postat av: Redaktionen